#COVID19 - NL


#COVID19 - DANIEL VERSTAPPEN (ft.Choir Magiya)

RELEASE DATUM - 27/03/20

Belgische - Internationale Artiest Daniel Verstappen, pianist - componist - songwriter, brengt een ”episch” nummer uit met een boodschap van hoop, waar de wereld momenteel naar snakt!

Daniel staat voor verzoening, verbinding en samenwerking. Meer dan ooit ziet Daniel de nood in, om d.m.v zijn muziek mensen, wereldwijd te verbinden binnen het kader van reflectie en eenheid.

Daniel componeerde in een mum van tijd een inspirerende song & videoclip, waarin zijn kinderkoor Magiya in dialoog treedt met de piano en electronica.

Met #COVID19 bouwt Daniel niet alleen een brug tussen generaties, maar verenigt hij ook verschillende muziekstijlen met elkaar, de synergie tussen klassiek en modern. Dit nummer past tevens binnen een brede context en voor een divers publiek.

Daniel verwoordt in zijn compositie en videoclip, wat mensen globaal voelen en transformeert dit om tot een krachtige boodschap; blijven geloven in de kracht van de liefde voor muziek en voor elkaar.

#COVID19 wordt opgenomen in zijn nieuw album release van juni 2020. 

Internationaal wordt Daniel’s muziek omschreven als; “unique, powerful, magical, inspirational & always straight from the heart”

"Als artiest en creator voel ik mij wereldwijd verbonden met mijn publiek en via deze weg wil ik graag met mijn muziek de emoties & gedachten van de mensen reflecteren rond de tragedie van de Corona crisis. Het zijn zeer bijzondere tijden waarin we leven en met mijn muziek wil ik mensen verbinden over de grenzen heen." With love, Daniel


#COVID19 - NL

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x