24 NOVEMBER MUSIC MEETS BUSINESS

Wat hadden we het gemist… Elkaar verenigen tijdens netwerk events en festivals! Uiteraard kan live muziek en entertainment dan ook niet ontbreken!

Verras daarom uw klanten en/of medewerkers met een unieke, inspirerende show van Belgisch-internationale pianist & componist Daniel Verstappen. Daniel trad op met wereldberoemde artiesten als Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Anastacia, Angie Stone, Melanie C, Vogue, Chaka Khan, Natalie Imbruglia.

Daniel is gekend voor zijn exclusieve, stijlvolle aanpak en tracht samen met zijn team elk event tot een hoger niveau te tillen, waar verbinding centraal staat.

Met elektronische muziek en een magische show, verbindt Daniel Verstappen klassiek en modern, jong en oud in een innoverende totaalbeleving. Het wordt meteen een niet te missen netwerkmoment voor ondernemers en een bijzondere gelegenheid om uw bedrijf te positioneren via één van de interessante partnerships, met entertainment, media coverage en een culinaire receptie. Bij de hogere pakketten is een optreden van Daniel inbegrepen, zelf in te vullen voor één van uw eigen events.

Dit totaalconcept met licht- en videospel, gespeeld door pianist Daniel Verstappen en ensemble zal doorgaan op woensdag 24 november om 20u.00 in C-Mine Genk.
24 NOVEMBER MUSIC MEETS BUSINESS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x